Добро дошли!

Марија Петричевић

Марија Петричевић

Добро дошли на сајт који носи име моје маленкости, али није само моја лична презентација, већ и израз жеље да се отргну од заборава бројне занимљиве приче из културе, уметности, традиције, историје. Поред тога, овде се налазе и текстови који су сведочанство једног времена, начина размишљања и тумачења догађаја, бројних значајних и умних  људи.

На сајту су постављени само већ штампани текстови и радови, зато су и сви датирани. Има их у мом стваралачком коферу још занимљивих и вредних пажње, али ће они постепено бити додавани.

Циљ блога јестe да се повежу људи чија је свера интересовања, култура, уметност, духовност, историја, традиција, дакле теме којима се баве и моји текстови, а који ће овде размењивати своја искуства и размишљања, али и стицати нова сазнања. На овом блогу можете оставити теме за дискусију, своје недоумице, запажања, али Вас молим да не постављате теме везана за дневнополитичке догађаје или, пак, да се у њима испољава било који облик нетолеранције или мржње.

Критике и сугестије, мени лично упућене свакако су добро дошле, као и ваше идеје којима би се обогатио и проширо сајт.

Срдачан поздрав,

Марија Петричевић

Овај унос је објављен под Маријине мисли. Забележите сталну везу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>